Spring naar inhoud

Over Stralend

Stralend: mijn trots, mijn derde kindje als het ware. 🥰 Het is gek dat het boek nu echt op de wereld is als boek. Niet meer in mijn hoofd. Ik kan het vasthouden, er doorheen bladeren.

Maar goed, ik kan hier nog wel uren lopen zwijmelen, maar daar kom jij natuurlijk niet voor. 😉 Jij wilt weten waar Stralend over gaat! Daarom een tipje van de sluier:

Xanthe heeft al haar hele leventje een akelig gevoel: alsof er iets ontbreekt. Ook haar dromen dragen bij aan dat akelige gevoel en stellen haar voortdurend voor raadsels. Onverwacht botsen haar droomwereld en de echte wereld: ze vindt een heel bijzonder boek in de kelder. Als ze de inhoud van het boek die nacht boven haar bed hangt, gebeuren er onverklaarbare dingen. Ze besluit de hulp van haar twee beste vrienden Rowyn en Darrell in te roepen om samen uit te zoeken wat er nu allemaal aan de hand is. Én om uit te sluiten dat Xanthe niet gek geworden is. Zouden ze dan eindelijk het antwoord vinden op de vraag wat Xanthe al die tijd zo heeft gemist?

Stralend is een kinder/jeugdboek. Ligt net op het randje, omdat Xanthe 12 jaar is. Vanaf een jaar of 10 is het goed te lezen, maar ook voor de jeugd is het nog een aantrekkelijk boek. Ik heb zelfs van horen zeggen dat volwassenen het ook een erg leuk boek vinden. 😄

Ben je benieuwd wat nu precies het ontbrekende puzzelstukje in Xanthes wereld is? Bestel dan Stralend via de webshop van Boekscout. 🤩

Jouw mening

Weet je wat ik daarna nog superleuk zou vinden? Als je mij zou laten weten wat je ervan vindt, want daar ben ik razend benieuwd naar. Ongezouten meningen graag, daar leer ik het meeste van!

Heb je toevallig ook een account op Hebban.nl? Dan zou ik het supertof vinden als je daar een review achterlaat, of laat weten dat je het boek wilt lezen/gelezen hebt:

https://www.hebban.nl/boek/stralend-amy-suijkerbuijk