Spring naar inhoud

Het belletje

Vandaag, dinsdag 9 november, ging mijn telefoon. Een unicum, want de mensen die mij kennen, weten dat ik op zijn zachtst gezegd niet zo happig ben op dit medium. 🙈 Ook een unicum: ik nam deze keer de telefoon op. Normaal gesproken laat ik mijn telefoon net zo lang overgaan tot hij overgaat op voicemail, want, zo is mijn gedachte, als het belangrijk is, spreken ze de voicemail wel in waar het over gaat en kan ik terugbellen op een tijdstip dat ik voorbereid ben en op een moment dat het mij uitkomt.

Ik weet niet precies waarom ik nu wel opnam. Nieuwsgierigheid misschien? De beller had geen anoniem nummer. Locatie Hilversum...?

Inmiddels ben ik hartstikke blij dat ik toch opgenomen heb, want het was uitgeverij Boekscout! Ze gaven aan dat ze naar aanleiding van mijn manuscript Stralend interesse hadden om met me in zee te gaan. Of ik dat ook had? Ehh... NOU EN OF 🤩!

Ter kennismaking mag ik eerst een webinar volgen over het concept van de uitgeverij. Als we daarna van beide kanten tevreden zijn, ondertekenen we een contract, en dan kan het zo maar zijn dat ik straks een eigen boek op de wereld zet. Hoe kicken is dat!!

Volgende keer meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *