Spring naar inhoud

Over Amy Suijkerbuijk

'Wat wil je later worden?' Een vraag die ik in groep 8 moest beantwoorden. đŸ–Ĩ 'Iets met computers', schreef ik op. Die jonge Amy van toen had onbewust al in haar hoofd wat ze het liefst wilde. Want computers bieden oneindig veel mogelijkheden.

Het begon met een eigen gemaakte website over Dragon Ball Z (Kamehameha 🤓).
Hyves en CU2 profielen werden opgetuigd met fancy codes.
Photoshop en ik maakten kennis. đŸĨ°
Een vriendinnenwebsite verscheen en werd wekelijks beheerd.
Als keuzevak werd Informatica gekozen.
De opleiding Communication and Multimedia Design kwam op mijn pad.
Dat pad bracht me naar Yes2web (daarna Burst) en de meer professionelere websites.
Op een t-splitsing sloeg ik af naar Leadrs en de wereld van online marketing.

De meest recente afslag die ik nam, was richting Webmastery. En daar ontdekte ik wat die jonge Amy destijds eigenlijk wilde worden. Dat was niet 'iets met computers'. Die computers bleken maar een middel tot het uiteindelijke doel.

Die jonge Amy wilde al die tijd schrijfster worden! ✍

En dat ben ik nu 🤩. Ik mag als redacteur mooie stukjes tekst schrijven voor nog mooiere opdrachtgevers en die met jou delen op hun socialmediakanalen en websites. En dat iedere dag weer! 😍

Ik voel me een ontzettende bofbips dat een divers, maar toch ook een enigszins rechtlijnig, pad me uiteindelijk heeft gebracht naar waar ik nu ben: achter mijn laptop, ÊÊn met mijn toetsenbord, op zoek naar woorden die jouw aandacht trekken en je raken.

Elke tekst opnieuw. ⌨🧙‍♀ī¸

En nog mooier: vanaf 8 april 2022 mag ik mezelf naast 'redacteur' ook 'auteur' noemen, omdat dan mijn kinderboek Stralend uitgegeven wordt! Je kunt alles over het proces van het uitgeven van Stralend lezen op mijn blog.

Hebban

Heb je een account op Hebban.nl? Dan zou ik het superleuk vinden als je me gaat volgen via mijn auteurspagina. 😄

Ook Stralend is daar te vinden. Laat het vooral weten als je het boek wilt lezen, of al gelezen hebt, en wat je ervan vond. Daar ben ik razend benieuwd naar!

Social media

Tja, je zou zeggen: een socialmediaredacteur, die moet vast wel heul fanatiek zijn op social media. 🙈 De waarheid: ik ben na een werkdag berichten maken op social media vaak zo moe 's avonds, dat ik geen puf meer heb voor mijn eigen kanalen. Zo af en toe plaats ik wel eens wat, dus volg me vooral op mijn openbare kanalen als je dat wilt. 😊

LinkedIn

Instagram

Twitter